HTML

A nagy hullámvasút

Dolgok amikről szeretném megosztani a véleményemet, és amiről kíváncsi vagyok mások véleményére... Meg még egy kis ez meg az...

Friss topikok

  • mokkercukker: hajra levi ;) kapsz egy linket boni (2008.02.22. 23:18) február 21.

2008.12.19. 00:18 mixlevi

Vádlottak és bírók...

Most főként a sztereotípíákkal és előítéletekkel szeretnék foglalkozni, ma ugyanis sokat beszélgettünk erről a számomra nagyon fontos témáról. Sajnos rengeteg olyan ember vesz körül mostanság akik mindenkiben találnak valamit amit kritizálni lehet... Ezzel az egyetlen problémám nekem csak az, hogy a környezetem túl nagy hatással van rám. Akaratlanul is átveszek szokásokat, mentalitást, tulajdonságokat, melyeket egyáltalán nem szeretnék, és írtó fárasztó ez ellen küzdeni minden nap.

Egyszerűen felháborítanak az előítéletekkel teli emberek. Egyrészről már ott problámám van a dologgal, hogy miért is kell valakinek mással foglalkozni, amíg csak 1 pillanatnyi szóváltás, vagy akár még találkozó pillantások sem előzték meg a véleménnyilvánítást... Van az a mondás, nem tudom pontosan, de előbb talán a saját portájuk előtt kéne söprögetni... És akkor még ott van ha mondjuk az illető rasta... na akkor aztán nem is kell kritizálni, hisz rasta, tudjuk, hogy szív, csöves, lop, csal, hazudik, rossz ember. Ez csak számomra ennyire vérlázító? Hogy jön valaki ahhoz, hogy ítélkezzen mások felett?!?! Én az ilyen dolgoktól tudok begurulni... nagyon.

Persze a sztereotípiák sem véletlen alakultak ki, ebbe sem lehet belekötni, lehetnek mások az arányok fajtánként, típusonként tudom is én, de akkor sincs ember a földön akinek joga lenne ítélkezni mások felett. Ez az én utópisztikus sztereotípiám.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mixx.blog.hu/api/trackback/id/tr85830887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása